Työnantajan tietopankki / oppaat

Lataa muistilista outplacement-palvelun käyttöönottoon

Muistilista: 5 kysymystä pohdittavaksi ennen outplacement-palvelun käyttöönottoa Muistilistaan olemme koonneet asiat, jotka on hyvä miettiä etukäteen valmiiksi ennen tukitoimien käynnistämistä.

Takaisin töihin -muistilista

Lataa muistilista turvallisesta töihin paluusta Muistilistaan olemme koonneet asiat, jotka on hyvä miettiä etukäteen valmiiksi, kun etätöistä palataan takaisin työpaikoille.

Arviointipalveluiden muistilista

Lataa arviointipalveluiden muistilista! Tähän muistilistaan olemme koonneet vinkkimme siihen, miten voit toteuttaa hyvän arvioinnin ja lopputuloksena palkata oikean henkilön organisaatioosi. 

Lataa opas: Näin teet hyvän työpaikkailmoituksen

Houkuttele hakijat kohdennetulla työpaikka- ilmoituksella Työpaikkailmoituksen tärkein tavoite on houkutella toivotut henkilöt hakijoiksi. Tänä päivänä perinteinen työpaikkailmoitus ei välttämättä ...

Haastattelun muistilista: Taloushallinnon asiantuntija

Haluatko rekrytoida hyvän taloushallinnon asiantuntijan? 

Haastattelun muistilista: Myynnin esimies

Haluatko rekrytoida hyvän projektipäällikön? 

Haastattelun muistilista: Projektipäällikkö

Haluatko rekrytoida hyvän projektipäällikön? 

Haastattelun muistilista: HR-asiantuntija

Haluatko rekrytoida hyvän HR-asiantuntijan? 

Opas onnistuneeseen rekrytointiin

Rekrytoijan selviytymisopas muuttuvaan maailmaan Rekrytoinnin lainalaisuudet ovat muuttuneet viimeisen viiden vuoden aikana ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin.

Tilaa sisällöt sähköpostiisi!

Täytä sähköpostiosoitteesi oheiseen lomakkeeseen - saat artikkelit ja muut hyödylliset sisällöt niiden ilmestyttyä suoraan sähköpostiisi!

Toivomme, että saat tietopankistamme eväitä omassa työssäsi kehittymiseen ja menestymiseen. Voit tietenkin halutessasi lopettaa tilauksen milloin vain, yhdellä klikkauksella.

Mukavia ja oivaltavia lukuhetkiä.