Podcast: #Tietotyö2018-spesiaali – tuoreen trendiraportin parhaat palat

Kirjoittaja: Mika Wilén | Director, Marketing and Communications 24.1.2018 7:30
Keskustellaan somessa:

ManpowerGroup-blogi-spesiaali.jpg

Millaisia uusia työelämätaitoja nykypäivän tietotyöläisiltä vaaditaan? Entä miten IT:n rooli tietotyön mahdollistajana on muuttunut ja miten tulee vielä muuttumaan? Ja miltä näyttää IT-tukipalveluiden tulevaisuus?

IT-työn tulevaisuus -podcast-sarjan yhdeksännessä jaksossa käsittelyssä on Proservian julkaisema #Tietotyö2018-trendiraportti. Podcastin isäntänä toimii Proservian Veli-Matti Viitanen, keskustelukumppaneina kollegansa Daniel Hietala ja Tomi Peltonen.

Vuodenvaihteessa päivänvalon nähnyt #Tietotyö2018-trendiraportti tarjoaa runsaasti eturivin asiantuntijoiden näkemyksiä alan kehityksestä. Podcastissa sukelletaan Veli-Matin johdolla sitaattien taakse. Mitä tämä kaikki merkitsee? Mitä nyt täytyy tehdä pysyäkseen kehityksen etujoukoissa? Kenelle vastuu muutoksen johtamisesta kuuluu?

Podcastissa vastataan mm. näihin kysymyksiin:

  • Mikä digiosaaminen on kaikkein tärkeintä? Miten organisaatioiden pitäisi digiosaamisen kehittämistä tukea?
  • Miten IT kykenee jatkossa parhaiten tukemaan tietotyön tehokkuuden kehittymistä?
  • Tukipalveluiden ulkoistaminen ja palveluiden ostaminen on kasvava trendi. Miksi, ja miten se muuttaa arkea? Tai mitä se vaatii alan palveluntarjoajilta?

Jos haluat puolen tunnin pikakatsauksen siihen, mitä tietotyöstä ja IT-tukipalveluiden kehityksestä täytyy tietää juuri nyt, kuuntele podcast-jakso:

Palautetta, ideoita? Kommentoi ja kerro mielipiteesi twiittaamalla meille: @ManpowerGroupFI
Muista seurata IT-työn tulevaisuus -podcastia SoundCloudissa ja iTunesissa! Näin kuulet uudet jaksot ensimmäisten joukossa.

Miltä näyttää tietotyön tulevaisuus? Miten se vaikuttaa IT:n johtamiseen? Mitä mieltä Suomen kovimmat modernin työn asiantuntijat ovat tietotyön lähitulevaisuudesta? Tyydytä tiedonnälkäsi kurkistamalla uunituoreeseen #Tietotyö2018-raporttiimme. Voit ladata sen tästä:

Lataa #Tietotyö2018-raportti tästä

Aihe: Trendit, Podcast, Digitalisaatio, Oppaat ja raportit

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi